Sjaal van Fiorentina: Clubfan koopt ticketje voor thuisvak, maar wordt in elkaar geslagen door... Bruggesupporters

Sjaal van Fiorentina: Clubfan koopt ticketje voor thuisvak, maar wordt in elkaar geslagen door... Bruggesupporters

Een supporter van Club Brugge werd donderdag het ziekenhuis ingeslagen. Hij brak een neus en oogkas bij het incident.

De supporter van Club Brugge had samen met een vijftigtal andere supporters van blauwzwart tickets gekocht voor het thuisvak, omdat het vak voor Bruggefans helemaal volzet was.

Hij kocht ook een sjaal van Fiorentina om de geloofwaardigheid om in het stadion te geraken te vergroten. Na 20 minuten hadden de stewards het bedrog door en werden de fans overgezet naar het vak van de Bruggesupporters.

“Ik had m’n sjaal van Fiorentina nog aan en daarom hebben de hooligans mij in elkaar geslagen”, getuigt hij aan Het Laatste Nieuws. “Ik werd met de ambulance afgevoerd en heb nu een gebroken oogkas en neus.”

Slechte reputatie

De man is met de auto teruggekeerd naar België. Hij zal aangifte doen. “Morgen stap ik naar het politiebureau en dien ik klacht in tegen de hooligans. Ook al supporteren ze voor dezelfde club, geweld kan echt niet.”

Hij zegt te weten wie de aanvallers zijn. Zij zouden een slechte reputatie hebben binnen de club. Bij Club Brugge en de supportersclubs wenste niemand te reageren op het voorval, zo laat de krant nog weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties